Bemutatkozás

gulyas_gabriella_webportre.jpg Gulyás Gabriella nevet kaptam a szüleimtől, és ragaszkodom hozzá. Hálás köszönet Nekik mindenért.
1970 májusában láttam meg a napvilágot Szolnokon, azóta is itt élek, tanulok, dolgozok. Párommal nevelgetjük 2 közös gyermekünket, nagy szeretetben, de fegyelemben.

Miért születtem erre a földre? - ha Benned is megfogalmazódott már ez a kérdés, akkor tudod, mennyire fontos, hogy megkapd a választ. Én is így voltam vele. Barátoktól (földi és égi) kaptam segítséget. Hála nekik érte. Betartom az alapszabályt: amit kapsz, add tovább, mert akkor kapsz, ha adsz. Megvan a tudásom - tanult, és velem született képesség is - hogy rávezesselek az utadra, és támogassalak az előrejutásban.

Átlagos kamaszként ötletem sem volt, hogy merre tovább a 8.osztályból, ezért unokabátyám nyomdokán beléptem a Vízügyi Szakközépiskolába, melyről kiderült 2 év után, hogy "nem az enyém"...mégis hálás vagyok, mert itt ismerkedtem meg gyermekeim apjával, életem párjával, szívem szerelmével. Szerencsés vagyok, hogy ez a három jelző 1 személyt jelent az életemben.

16 évesen dolgozni kezdtem az ÁÉV-nél és munka mellett végeztem el a Gyors- és gépíró szakiskolát, majd ezek után további munkáltatók szárnya alatt titkárnősködtem nappal. Délután, este, hétvégén pedig különféle iskolákat, tanfolyamokat végeztem, szakmákat sajátítottam el, bizonyítványokat szereztem meg. Divattervező, Virágkötő végzettségeimet is hasznosítom a mindennapi életemben. Nem a papír birtoklása, hanem a tudásvágy motivál, hajt előre. Érdeklődési köröm széles, és tovább tágul. Végtelen, mint a világ maga. (érdekes módon a szépség, a szerelem, a harmónia, a szolgálat mindig hozzá tartozik ezekhez a témákhoz)

Táncosként és modellként kerestem meg a kiegészítőt, hogy finanszírozzam a tanulmányaimat, és a bikaságomat kielégítendő kényelmet.

2009-ben találkoztam Schilling Péter számmisztikájával, mely hatalmas AHA-élményt jelentett. Elvarázsolt ez a tudomány; a TAROT-kártya és a számok összefüggéseivel, az Életre adott magyarázataival. Megerősítést adott, hogy mélyedjek el régi szerelmem, a feng shui tanulmányozásában.

Szilvássy Judit mester vezetett be a Feng Shui világába. Az Ő tüze, tudása, munkássága példaértékű számomra. A tanulás kevés a valódi tudáshoz, azt csak a gyakorlás hozza meg. Szeretek biztosra menni, ezért a vizsgát másfél év tapasztalatszerzés után tettem le; melyért NYTSZ: 01-0187-04/K10070501 sz. oklevelet kaptam 2010-ben.

2009 év végén engedtem az angyalkártya felszólításának, és elvégeztem Dr. Őrlös Gábornál a REIKI I. tanfolyamot, és azóta is napi rendszerességgel közvetítem az Univerzum energiáját.

A tanulást lehetetlen abbahagynom, mert mindig nyílik egy újabb ajtó, amin bevezet a kíváncsiságom. Így bukkantam 2010-ben a négyoszlopos kínai asztrológiára, és Garbóczi Tünde "földangyalra", aki tanárként nemcsak a szakmai elismerésemet vívta ki. Ő egy Igaz Ember. A jóslás fogalma is új értelmet nyert számomra a tőle tanult JI KING ősi kínai módszer által.

2012 végeztem a kineziológia Touch for Health ágát; Kovácsné Milu Éva nemzetközi oktatónál. A Wellness-kineziológia minden csínját-bínját drága "Tyúkanyónktól" Salamon Gabriellától tanultam.

Gyermekkoromat az édesapám által lelkesen gyűjtött kövek, sziklák, kristályok, ásványok között töltöttem. 2013-ban elérkezett számomra a lehetőség, hogy közelebbi ismeretséget kössek a féldrágakövekkel. Kiderült, hogy beszélnek, és én hallom amit mondanak. "Kövekkel-suttogó" lettem. Segítenek a gyógyításoknál, a változások beindításánál.

Ember (formájú energia) vagyok, én is a fejlődés útján járok. Nap mint nap tanulok-tanítok. Hisz ezért születtünk e FÖLD-re.


saman_farkas.jpg

Vélemények

melyeket azon bátor emberek írtak, akik ki mertek lépni a komfortzónájukból és Tőlem kértek segítséget a VÁLTOZTATÁSHOZ.

 

 

"Én bízom benned, hogy végtelen tömegeknek tudod majd kommunikálni ezt a szeretetet, és azt a fantasztikus mentalitást, amit képviselsz. Mások is bátran hallgassanak, és beszélgessenek veled. Mindenkire ráfér a pozitívabb szemlélet, melyet Te fantasztikus módon tudsz kommunikálni."
(Kun Erika - Szolnok)

"A lakásunkat Gabi segítségével alakítom: kimérte, bemérte, ötletelte, pontosan összeszerkesztette, leírta. Azóta is használom. Milyen színű, hová tegyem? - Honnan tudnám ezt Nélküle?
A könyvekben ott a tudás, de szakember nélkül csak nehezen használható a mindennapi életben. Így van ez a feng-shui-val is. Gabi beleteszi az iránytűt a kezedbe, s nem is engedi el, amíg az utadon haladsz.
Néha, apró dolgokban bár, de nincs szerencsém. Gabcsi megmondta miért: azóta nem bosszankodom rajta, -minek? - hanem elfogadom, és azon nyomban a helyére is kerül. Egy belső mosollyal tovább lépek."
(Kanyó Anikó - Szolnok)

"Mivel kapcsolatban írjak Rólad ?
1./ mint magánember - szinpatikus, közvetlen, akivel bármilyen témáról lehet beszélni akár tabuk nélkül is(!) megbízható, átlagban optimista, vidám hozzáállással?
2./ mint Asztrológus - nem is akármilyen !
Aki mindkét oldalát mérlegeli az érmének, ami ritka. Intúitív kérdéseivel feltárja az egyén kimondatlan problémáját - aminek az egyén nem is volt talán tudatában.
Aki ritka együttállású adottságait folyamatos fejlődni akarással kamatoztatja, amit Tanár, Mester tanítani nem tud - ezzel együtt kell születni, hogy ilyen legyen Valaki!
Akit nem a pénz szerzés motívál, hanem a segíteni akarás - ha nem tud valamiben segíteni, nem az Ő hibája, hanem az egyénnek kellene elgondolkodnia, hogy miben is nem nyitott, befogadó!"
(Bíróné Szeidl Ágnes - Budapest)

"Kedves Látogató!
Gabival nem sokszor találkoztam - mégis mély nyomokat hagyott bennem. Az a mérhetetlen kedvesség, érzékenység, beleérző készség amit Vele kapcsolatban megtapasztaltam - olyan értékek, melyek kellenek ahhoz, hogy a hozzá fordulóknak megadja mindazt a támogatást, melyre szükségük van. Őszinte, nyílt véleményére mindig érdemes odafigyelni, hiszen biztos tudással lényegre törően adja át mindazt az információt, amely az adott kérdéskörben a választ adja.
Tehát ha Hozzá fordulsz tanácsért vagy segítségért: biztos lehetsz benne, hogy a számodra legjobb helyen vagy!"
(Cs.Nagy Ibolya - Göd)

"Gabitól kapott asztrológiai elemzés mélyebb önismeretet adott, megerősített a már általam is megtapasztalt dolgokban. Az iránymutatása a jövőre vonatkozóakra nagy segítség. Köszönöm Neked."
(Vajdulákné Éva - Szolnok)

"Olyan erősnek érezlek és olyan hihetetlen szeretetet és méltóságot vélek lényedben felfedezni ami erőt ad számomra is. Ja és a hangod amiről még szót sem ejtettem. Nos az egyszerűen lenyűgöző . Minden pillanat öröm volt számomra amit hallottam a felmondott hanganyagon!!! Biztonságot és erőt sugárzol és ugyanakkor lágyságot és finomságot. ....határozott vagy és tudod mit miért teszel. .... úgy vélem Neked az életben csak azzal szabadna foglalkoznod amit csinálsz és ha jól érzem "imádsz" is. SOK SIKERT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK HOZZÁ! Megnéztelek a facebook-on és egy gyönyörű és magával ragadó szépség tekintett vissza rám. Nagyon megnyerő és biztonságot közvetítő személy vagy aki ráadásul hiteles. Kívánom, hogy sok-sok embernek old meg a problémáját, hogy köszönthesd abban a táborban majd őket amit képviselsz. Őszinte szeretettel és tisztelettel"
(Gajdár Gabriella - Salgótarján)

"Szuper! Köszönöm, annyi új dolgot mondtál, hogy csuda! Így a személyes tapasztalat alapján még jobban elismerem, hogy ez tudomány a javából :) Mi nagyon élveztük, még délután is tervezgettünk ennek tükrében :)
Ajánlani foglak minden ismerősömnek, pláne, amikor majd eljönnek és érzik, hogy milyen harmónikus az életterünk :)"
(Szolovjov Rita - Szolnok)

"Segített átgondolni és egy kicsit módosítani elképzeléseinket a lakás átalakításával kapcsolatban. Gabriella tanácsai alapján kezdtünk el másnap a férjemmel tanakodni azon és vitatkozni is, hogy hol és hogyan legyen kialakítva a nappali. Az eredeti ötletet- amit a férjem gondolt ki- Gabriella elvetette, majd később mint egy villámcsapásszerűen rájöttem a megoldásra-. A férjemnek  felvázoltam az ötletet, nagyot nézett (csodálkozott hogyhogy nem neki jutott ez eszébe) és jóváhagyta. Az igazság az,  ha Gabriella nem jött volna el, az eredeti felállásnál maradtunk volna és nem kezdtem volna el gondolkodni más megoldáson. és ez a lehető legjobban sikerült.
A szakértő nagyon szimpatikus, kedves hölgy benyomását keltette már első pillantásra és készségesen válaszolt minden kérdésre és segített megoldani a felmerülő problémákat. Többször éreztem úgy, hogy megerősítést kapok eredeti elgondolásaimat  illetően is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."
(Horváthné Nyerges Ágnes - Jászberény)

"Kovácsné Milu Évi hívott meg a Feng Shui Clubba.
Nagyon jó ötlet szerintem a webáruház, mert nagyon érdekelnek a jó cuccok, biztos helyről.
Sajnos sok eladó, sokszor nincs tisztában a tárgyak helyes használatával és akár rosszul is alkalmazhatják páran...
Ezért örülök, hogy a te szaktudásoddal indul el ez az egész!!!"
(Bujdosó Edina - Újszász)

Nekem nagyon tetszik a mágus útja. Az átalakulásom ez év márciusában kezdődött és ennek során azt, amit az első lecke leírt, be tudtam fogadni. A második leckét tegnap este olvastam el. Úgy gondolom, ez sokkal nagyobb feladat lesz számomra. Vannak ugyanis dolgok, amelyek olyan régóta viselnek negatív címkét az én értelmezésemben, hogy nehéz lesz félretenni a címkét és új dologként, más szemszögből tekinteni rá. De elköteleztem magam a változás mellett és hogy a spirituális úton fogok járni, ezért bármilyen nehéz lesz is, megcsinálom.
Most olvastam el az első térrendezési tanácsot. Nagyon hasznos volt, mert rájöttem, hogy a mi ágyunk nem éppen a legjobb elrendezést kapta a szobában és meg is jelentek azok a problémák, amiket írtál.
Sokat segítettél az előző leveleddel, amit hálásan köszönök és kíváncsian várom, tanulásra készen, a következő leckéket.
(Radics Georgina - Szeged)

Kedves Gabriella!
Szeretném kérni az ingyenes feng shui tanfolyamot.
Megérkezett a csomag is amit rendeltem.Nagyon szépen köszönöm a kis álomfogót és nagyon tetszett a kis idézet a névjegykártyán.Igazán kedves kiszolgálás volt  amit még egyszer köszönök.
Hamarosan újra rendelünk,de még a kolléganőim most érnek rá a honlapot megnézni és válogatni a sok szépséges dolgok között.
További szép napot kívánok szeretettel!
Mór Krisztina
Tiszatenyő