Szolgáltatások

   

Egészségünk érdekében nélkülözhetetlen az életenergia (chi, kí, prána) áramlásának helyreállítása.

A Holisztikus Masszázs alkalmazásával a tested, lelked, szellemed harmonizálása történik. A kezelés során igénybe vesszük az elemeket (tűz,víz,levegő,föld) és az ősi sámán-technika segítségével helyreállítjuk az egészségedet. Auratisztítás, csakra-harmonizálás, kristály,- illat,- hang,- és színterápia áll a rendelkezésedre a holisztikus masszázs során.
lotusz_virag.jpg

 

 • Holisztikus Masszázs (1 óra): 4000.-Ft
 • Holisztikus Masszázs BÉRLET : 4 alkalom (16000.-ft helyett) -15 % kedvezménnyel 13600.-Ft (megtakarításod 2400.-ft)

 

 

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Feng Shui Tanácsadás - skype-on is!

loupan_iranytu.jpg feng_shui_kert.jpg - térrendezési javaslatok lakásra, házra, kertre, irodára, üzletre

A tested a lelked temploma, a házad az életed tükre.

A testedben - fizikai síkon - jelentkező lelki eredetű problémákat a feng shui szakember; a lakótered jelzései alapján orvosolni tudja térrendezéssel, és beszélgetéssel.

Mi történik a tanácsadás során? - a lakberendezési ötleteken túl -

 • telek, házhely, lakás vagy üzlet iránytűvel való tájolása, (méretarányos alaprajz szükséges)
 • chi (ki, életenergia) áramlásának vizsgálata, shá (rossz energia) orvoslása, egészségre káros hatásának kiküszöbölése (pl: pangó legyengítő, energiarabló, vagy kisöprő "huzat" energia elleni megoldások)
 • "gyógyító" színek használatának bemutatása - színorvoslás (pl. a hiány,- és többletterületek okozta problémák megoldására, az egyensúly helyreállítása céljából)
 • kiegészítő Feng Shui eszközök (kristály, szélcsengő, stb) használatára, szükség esetén az elhelyezésükre javaslattétel,
 • a felmerült probléma megoldására irányuló átrendezési, átalakítási javaslatok,
 • lakás vagy üzletben élők/dolgozók jó és rossz irányainak, és különféle tevékenységeik számára kedvező területek megadása, (A születési év alapján 9 féle embertipus létezik és mindenkire másként hat az égtájak (észak, délnyugat stb) által képviselt energia (felkelő nap/lenyugvó nap) és ezt tovább komplikálja a születés hónapja és napja általi változatosságunk. Kiszámolom a születési dátumod alapján, hogy hol legyen a hálószoba, az ágy helye, hol legyen a dolgozó, vagy éppen a gyerekszoba.)
 • bejárati ajtó üzenete, irányának orvoslása,
 • lépésről-lépésre választ kapsz korlátlan számú kérdésedre
 • utánkövetés email-ben, (2 levél/6 hétig, gyűjtsd össze a kérdéseidet és egyben megválaszolom őket)
 • személyre szóló (bíborcsillag) 9 csillag KI asztrológiai elemzés, párkapcsolati szinasztria vizsgálat, (asztrológiai elemzést, előrejelzést az ár 4 főig tartalmazza, további személyekre: 2900.-Ft/fő)
 • ajándék: éves előrejelzés

 

A Feng Shui tanácsadás ára: 30.000 Ft 50 m2-ig (kb 4 óra)

arany_penz_gazdagsag.jpg 51 - 80 m2: 40000.-ft
81 -100 m2: 50000.-ft
101-150 m2: 60000.-ft
151-200 m2: 70000.-ft
201-250 m2: 80000.-ft


Előre egyeztetett időpontban történik a helyszínen, - lakásban, munkahelyen. Vagy skype-on webkamerával.

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

+ Kiszállási díj Szolnok város határán kívül 50 Ft/km.


Tipp: Lakásvásárlás, vagy házépítés előtt, még a telek kiválasztásához, - de legalább a tervezési szakaszban - érdemes feng shui tanácsadót hívni, hogy a "végzetes hibákat" elkerüljük.

Telek kiválasztása, ház, lakás értékelése vásárlás előtt: 15000.-ft/ingatlan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alaprajz kiértékelés : 10000.- ft / rajz feng_shui_orvoslo_szinek.jpg

Ez a kiértékelés az alábbiakat tartalmazza (ez a fentebb felsorolt teljeskörű feng shui tanácsadás szűkített változata, egyszeri alkalom):

 • Életterületek jelölése égtájak szerint,
 • chi (ki, életenergia) áramlásának vizsgálata, shá (rossz energia) orvoslása, egészségre káros hatásának kiküszöbölése,
 • "gyógyító" színek jelölése a rajzon,
 • kiegészítő Feng Shui eszközök használatára, elhelyezésére javaslattétel.

(személyesen a Fészekben, vagy emailban is elküldheted).

Mi kell hozzá?

 •  Méretarányos pontos alaprajz, az Északi irány pontos jelölésével.

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Tértisztítás

feng_shui_tertisztitas.jpg Lomtalanítás és nagytakarítás után, de a feng shui orvoslások megtétele, szimbólumok kihelyezése előtt érdemes elvégezni a tér energetikai megtisztítását is.

Tértisztítás ára: 4.500 Ft/óra + Kiszállási díj Szolnok város határán kívül 50 Ft/km.

AJÁNDÉK: a tértisztításhoz tartozó eszközöket: gyertya, füstölő, virág
ingyen megkapod!

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

lakberendezes.jpg Milyen más esetekben ajánlott tértisztítást végezni?

 • új lakásba költözéskor,
 • nagyobb veszekedés után,
 • egy kapcsolat befejezésekor,
 • betegségből való felgyógyuláskor,
 • ha úgy érezzük, "nem vagyunk egyedül" a lakásban.

Kínai asztrológia - Négyoszlopos sorselemzés kinai_asztrologia_1.jpg

chinese-zodiac.jpg Segítséget nyújt a visszatérő problémák felismeréséhez, elfogadásához, felvállalásához, megoldásához.

A lehetőségek feltérképezésére szolgáló ÖNISMERETI módszer.

A világon minden energiából áll, és állandó mozgásban van. Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni. Nem létezik 2 egyforma ember, egyforma élet, nincs 2 egyforma napunk. Minden és mindenki folyamatosan változik. Van; amikor jól alkalmazkodunk, könnyedén úszunk az árral, és van; mikor úgy érezzük, hogy elakadtunk az úton, nem haladunk sehová.

Személyiségünket, és sorsunkat meghatározzák a születésünk pillanatában jelenlévő, uralkodó energiák. A horoszkópból kiolvasható az Életfeladat, hogy a különböző életterületet hogyan éljük meg, hogyan viselkedünk bizonyos helyzetekben, emberekkel, hogyan lehetünk boldogok(kiegyensúlyozottak), sikeresek, és az is, hogy mire kell vigyázni, mi az ami kibillent az egyensúlyunkból, mi az a terület, ami problémát, nehézséget okoz. Összeolvasva az aktuális időszak energiáival; egyúttal az adott időszak feladataira deríthetünk fényt, megtudjuk, hogy mivel kell "dolgoznunk" magunkban és a külvilággal.

A 4 oszlopos személyiség és sorsmeghatározás segítséget ad - a kínai 5 őselem és a 12 zodiákus állat jin-jang minőségek viszonyai alapján, hogyan lehet újra pozitív irányba terelni, harmóniába hozni életünket.

Pontos születési dátum, óra perc,  (ezt izomteszteléssel meg tudom határozni) és helység megnevezése szükséges.

 • 1 horoszkóp elkészítése és elemzés (max. 2 óra)  10000.-Ft (minden további megkezdett óra +3000 ft)
 • 2 horoszkóp elkészítése és elemzés + párkapcsolati összehasonlítás (max 2,5 óra)  15000.-Ft
 • Időszakos feladatok vizsgálata és tanácsadás a megoldásukhoz (max.45 perc)  5000.-Ft (minden további megkezdett óra +3000 ft) Ez neked szól, ha már voltál nálam egyéni elemzésen. Szeretettel visszavárlak.

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL, vagy SKYPE-on LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

Kínai horoszkóp kalkulátor:

Év: Külvilág, milyennek mások látnak. Nagyszülők-ősök. Távoli dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni.
: Szakma, (gyerekeknél pályaválasztás előtt érdemes megnézni) munka, szülők, főnök.
Nap: Ez vagy TE. A párkapcsolat, valamint a karma, életfeladat, és a tudatos én mutatója.
Óra-perc: Gyermek, saját gyerekkor, és a testvérek, valamint a tudatalattink mutatója. Itt láthatók még a család-barátok és az alkalmazottak is.

+ jang fa: Magabiztos, becsületes, kemény, makacs, rendszerező. Főnöknek született, de meg kell tanulnia kompromisszumokat kötni.

- jin fa: Önbizalomhiányos, türelmes, önérzetes, alkalmazkodó, empatikus. Szélsőséges hangulatra hajlamos. Szolgálatra született, másokért élni.

+ jang tűz: Magabiztos, optimista, melegszívű, temperamentumos, hiú. Agresszív, könnyen ítélkezik. Példamutatásra, motiválásra  született.

- jin tűz: Érzékeny, szenzitív, zárkózott, művészi hajlammal. Romantikus szerelmes tipus. Kitartó az élet minden területén, arra született, hogy ezt tanítsa másoknak is.

+ jang föld: Konzervatív, szolid, rugalmas, realista. Logikus gondokodás, praktikus cselekvés jellemzi. Kitartó, megbízható, hűséges. Erős az igazságérzete, bátor, merész. Arra született, hogy megtanítsa másoknak az igaz értékeket és a család fontosságát.

- jin föld: Tyúkanyó tipus. Kedves, türelmes, termékeny, gondoskodó. Kitartó és aprólékos. Nehez dönt egyedül, sokat mérlegel. Az otthon megteremtésére, gyereknevelésre született.

+ jang fém: Ambíciózus, eltökélt. Merev, hajlíthatatlan. Konzervatív, az elvek embere. Megbízható, etikus. Született főnök, vezető, irányító.

- jin fém: Életvidám, szertelen, szimpatikus csacsogó. Segítőkész és szórakoztató, kiváló társaság. Szélsőséges, nehezen megfejthető. Gyógyításra született, és arra, hogy inspiráljon, boldoggá tegyen másokat.

+ jang víz: Szép, és határozott. Parancsolgató, türelmetlen, kiszámíthatatlan. Okos, intelligens. Segítségnyújtásra született, energiáját oda kell adnia, ahol kérik.

- jin víz: Okos, intelligens, logikus gondolkodású. Megfontolt, kitartó, jól alkalmazkodik. Odaadó, érzékeny, könnyű megbántani. Tiszta lélek. Nagy dolgokra született: békét, szeretetet hozni a világra.


A hónap jellemzői:

kutya_4.jpg Kutya: (2018. október 8-tól november 7-ig)

A legjobb társ. Empatikus. Hűséges, kötelességtudó, éber, lelkiismeretes és állhatatos. Gondoskodó, családcentrikus, ragaszkodik emberekhez és tárgyakhoz egyaránt. Boldogtalan, ha nincs a családban harmónia. Szereti a kényeztetést, de nem dicsekvő. Békés természetű, de harapós is tud lenni, - csak rövid ideig - ha nem a kedve szerint történnek a dolgok. Mindenki elfogadja, megbízható titoktartó. Szavahihető, becsületes, nagy az igazságérzete. Kitartó és a bátor, a végsőkig képes harcolni az igaz ügyért, kiáll másokért is. Önfejű, konok. Nehezen viseli a bírálatot. Nem téveszti meg a látszat. Sértődékeny és nehezen felejt, de inkább kiengeszteli a másikat, mint hogy a harag tartó legyen.
Maximalista, és ebből kifolyólag örökké elégedetlen. Idealista, nagy felelősségtudattal cipeli a terhet, másokét is. Önzetlen. Pesszimista, mert meg akarja váltani az egész világot, osztozik mások problémájában, mindenkinek segíteni akar, de ez természetesen lehetetlen küldetés. Nyugtalanítja a vereség, szorong miatta. Időnként elvonul és magányosan elmélkedik a világ dolgain. Aggodalmaskodó és önbizalom-hiányos, pedig erre semmi oka, hiszen a legtöbbet adja magából, és ezt sokan ki is használják. Biztatásra, megnyugtatásra van szüksége.
Feladat: nem mindenáron segíteni másoknak.
Munka, hivatás: orvos, pap, tanár. Szociális munka.


Energetikai kezelés

meridianok_2.jpg Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és a későbbiekben tünetként testi/lelki betegségként, fizikai szinten fájdalomként jelennek meg.
A kineziológia a hagyományos kínai orvosláson alapuló holisztikus szemléletű tudomány, amely ötvözi a nyugati medicinát, a csontkovácsolást (kiropraktika), a táplálkozástudományt és az akupresszúrát, és pszichológiai elemeket tartalmaz.

Milyen esetekben tud segíteni a kineziológus?

 • Fizikai szinten megjelenő betegség, fájdalmak
 • Bizonytalanság, döntési nehézségek
 • Szorongás, félelmek, fóbiák, függőségek
 • Allergiák
 • Alvási problémák
 • Emésztési gondok, testsúly-kontroll
 • Párkapcsolati kérdések
 • Generációs problémák (ősök, és utódok)
 • Tanulási nehézségek
 • Fejlődni, változni, változtatni akarás

A Touch for Health kineziológia és Wellness Kineziológia/Stress Release/ 14 meridián energiaáramlásának kiegyensúlyozásával, blokkok feltárásával és oldásával tud segíteni az egészség helyreállításában, megőrzésében.

kineziologia_izomteszt.jpg A kineziológia az egyensúly helyreállítására korrekcióként (az izomtesztelés által meghatározott), a reflexpontok stimulálását, a megfelelő izmok erősítését, a meridiánok simítását használja, és különböző ismétlő mozgásokat végeztet. Eközben oldódnak a negatív érzelmek és gondolatok által létrejött, a fizikai testben manifesztálódott blokkok, fájdalmak, az energia áramlásának elakadásai.
A kineziológia, a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartásával a prevenció körébe is tartozik, és aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét.

A kineziológia módszere az izomtesztelés: =>

Az energetikai kezelésekhez nem kell levetkőznie. Kényelmes ruhát - nadrágot - javasolok viseletként.

 • Energetikai kezelés (felnőtteknek) (kb.1,5 óra): 8.000.-Ft
 • Energetikai kezelés (gyerekeknek) (kb.40-50 perc): 4.000.-Ft

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Ji King, a Változások Könyve jóslás kínai érmékkel

i_ching_letra.jpg i-ching-64-hexagrams.jpg

Életünket döntések milliói alakítják. Minden nap válaszutak tucatjával találkozunk, melyek befolyásolják a saját utunk, és környezetünk alakulását.

A "mi lett volna, ha..." kérdés helyett; a Ji KING segítségével betekintést nyerünk egy "lehetséges jövőbe".

Az alábbi mondatokra kapott - trigram és hexagram - jelekkel, Az öt őselem és a 12 zodiákus egymásra hatása alapján feltérképezzük a rendelkezésre álló segítő és gátló energiákat.

"Jelen állás szerint hogyan alakul a ..... ?" vagy "Mit kell tennem, hogy .....? "

1 kérdés-1 válasz ára: 2500 Ft (kb: 30 perc)

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Számmisztikai elemzés

szammisztika.jpg

tarot_a_magus.jpg A karma (feladat) és a hozzá vezető út meghatározása születési dátum (év, hó, nap) alapján, a TAROT kártya 22 nagyarkánumán keresztül értelmezve.

Hogyan találsz rá az UTADRA?

Döntések sorozatán keresztül.
Itt egy lehetőség; hallgass a szívedre!

Számmisztikai elemzés Számmisztikai elemzés + EXTRÁK

A karma (feladat)
és a hozzá vezető út megvilágítása

Tanulási feladatok és
támogató energiák feltárása.

A karma (feladat)
és a hozzá vezető út megvilágítása

Tanulási feladatok és
támogató energiák feltárása.

 

+ Aktuális időszak nyújtotta lehetőségek megismerése.
Éves és havi-bontású előrejelzés

+ Lélek-út-szakaszok és időszakos feladatok meghatározása

+ 12 fontos életterületed jellemzése

2000 Ft 3500 Ft

Kérd az általad választott elemzést.
Küldd el az adataidat a: gabriella@fengshuiszolnok.hu címre.

Az elemzést írásban - elektronikus formában - előfizetés után küldöm a megadott emailcímre. A személyes találkozás nem feltétel, tehát meglepetés-ajándék lehet szeretteidnek.


Mit jelent a holisztikus szemlélet? csakrak_1.jpg
A fizikai, az érzelmi és a szellemi síkok dinamikusan változó egyensúlya adja meg az ember harmonikus létét. Egészségesek vagyunk, ha egyenlő oldalú háromszöget alkotnak.
A világ mindig az egyensúlyra törekszik. Betegség akkor lép fel, ha valamely síkon többlet keletkezik, ezzel felborul a harmónia.

Az ősi gyógymódok, egészségmegőrző módszerek már évezredek óta alkalmazzák a természet kínálta lehetőségeket. A tudomány fejlődése révén uralkodóvá váltak a gépek. Hosszú ideig csak a műszeres vizsgálatok eredeményei voltak "hitelesek". Ma már széles körben elfogadottá vált, hogy léteznek az Univerzumban; "megfoghatatlan" dolgok.

Minden energiából áll. A levegő, amit belélegzünk, a testünk, amit lelkünk ruhájaként viselünk, vagy a szék, amin ülünk, és a pénz is, amit csereeszközként használunk. Mind mind energia, csak más a rezgésszámuk. Ennek, a világmindenséget alkotó energiának az áramoltatása fontos feladatunk, mert ez befolyásolja életminőségünket.

A lélek sérülését a test jelzi. A gyógyuláshoz a kiváltó ok felkutatása, és orvoslása szükséges. Erről részletesen tájékozódhatsz a témáról szóló könyvből, a "Lelki eredetű betegségek lexikoná"-ból. Olvasd el itt.

Itt a Lélek-Fészek kínálta lehetőségek közül választhatod a Neked legjobban tetsző módszert, mely problémáid megoldásában segítségedre lesz. Mi "csak" támogatni tudunk, a feladatodat Neked kell végrehajtanod, senki nem csinálja meg helyetted.

Ez a Te életed! Vedd a kezedbe az irányítást! Itt és Most.

Első lépésként mond ki hangosan a " varázs mondatot " :

"A mai nappal azt a döntést hozom, hogy ettől a pillanattól fogva

 • elfogadom magam (testem, lelkem, szellemem) olyannak, amilyen vagyok - vagyok, aki vagyok"
 • az életemet kiegyensúlyozottan, feszültségmentesen élem"
 • minimálisra csökkentem az aggódást, idegeskedést" (stresszoldás)
 • nyugodtan alszom, mindig kipihenten ébredek"
 • bátran hozok döntéseket az életem bármely területén"
 • szembenézek félelmeimmel, fóbiáimmal és győzedelmeskedek függőségeimen is"
 • boldog párkapcsolatban/családban élek"
 • kapcsolatom a gyermekemmel/szülőmmel/munkatársaimmal/főnökömmel/idegen emberekkel ideális"
 • minden helyzetben megtalálom a megfelelő megoldást a feladatra" (problémamentesítés)
 • képes vagyok bármit megtanulni"
 • a testem egészséges, jól működik" (fájdalommentesítés)

A felsorolás végtelen. Mondd el mi a TE mondatod, és a megvalósításhoz kérhetsz segítséget. Írj, vagy hívj fel;

+36-20/383-6870, gabriella@fengshuiszolnok.hu és segítek kiválasztani a megfelelő megoldást a problémádra, hogy helyreálljon az energiaáramlás, és megkönnyebbülten fellélegezhess.


GULYÁS GABRIELLA - OKLEVELES FENG SHUI TANÁCSADÓ - +36-20/383-6870

A tanácsadás során ajánlott eszközöket, szimbólumokat a web-áruházunkban megrendelheted.

Az oldalon feltüntetett árak bruttó, Magyar forintban értendők!

Cégünk alanyi áfamentes, így árainkat nem terheli a 27%-os Áfa