Szolgáltatások

   

Egészségünk érdekében nélkülözhetetlen az életenergia (chi, kí, prána) áramlásának helyreállítása.

A Holisztikus Masszázs alkalmazásával a tested, lelked, szellemed harmonizálása történik. A kezelés során igénybe vesszük az elemeket (tűz,víz,levegő,föld) és az ősi sámán-technika segítségével helyreállítjuk az egészségedet. Auratisztítás, csakra-harmonizálás, kristály,- illat,- hang,- és színterápia áll a rendelkezésedre a holisztikus masszázs során.
lotusz_virag.jpg

 

 • Holisztikus Masszázs (1 óra): 4000.-Ft
 • Holisztikus Masszázs BÉRLET : 4 alkalom (16000.-ft helyett) -15 % kedvezménnyel 13600.-Ft (megtakarításod 2400.-ft)

 

 

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Feng Shui Tanácsadás - skype-on is!

loupan_iranytu.jpg feng_shui_kert.jpg - térrendezési javaslatok lakásra, házra, kertre, irodára, üzletre

A tested a lelked temploma, a házad az életed tükre.

A testedben - fizikai síkon - jelentkező lelki eredetű problémákat a feng shui szakember; a lakótered jelzései alapján orvosolni tudja térrendezéssel, és beszélgetéssel.

Mi történik a tanácsadás során? - a lakberendezési ötleteken túl -

 • telek, házhely, lakás vagy üzlet iránytűvel való tájolása, (méretarányos alaprajz szükséges)
 • chi (ki, életenergia) áramlásának vizsgálata, shá (rossz energia) orvoslása, egészségre káros hatásának kiküszöbölése (pl: pangó legyengítő, energiarabló, vagy kisöprő "huzat" energia elleni megoldások)
 • "gyógyító" színek használatának bemutatása - színorvoslás (pl. a hiány,- és többletterületek okozta problémák megoldására, az egyensúly helyreállítása céljából)
 • kiegészítő Feng Shui eszközök (kristály, szélcsengő, stb) használatára, szükség esetén az elhelyezésükre javaslattétel,
 • a felmerült probléma megoldására irányuló átrendezési, átalakítási javaslatok,
 • lakás vagy üzletben élők/dolgozók jó és rossz irányainak, és különféle tevékenységeik számára kedvező területek megadása, (A születési év alapján 9 féle embertipus létezik és mindenkire másként hat az égtájak (észak, délnyugat stb) által képviselt energia (felkelő nap/lenyugvó nap) és ezt tovább komplikálja a születés hónapja és napja általi változatosságunk. Kiszámolom a születési dátumod alapján, hogy hol legyen a hálószoba, az ágy helye, hol legyen a dolgozó, vagy éppen a gyerekszoba.)
 • bejárati ajtó üzenete, irányának orvoslása,
 • lépésről-lépésre választ kapsz korlátlan számú kérdésedre
 • utánkövetés email-ben, (2 levél/6 hétig, gyűjtsd össze a kérdéseidet és egyben megválaszolom őket)
 • személyre szóló (bíborcsillag) 9 csillag KI asztrológiai elemzés, párkapcsolati szinasztria vizsgálat, (asztrológiai elemzést, előrejelzést az ár 4 főig tartalmazza, további személyekre: 2900.-Ft/fő)
 • ajándék: éves előrejelzés

 

A Feng Shui tanácsadás ára: 30.000 Ft 50 m2-ig (kb 4 óra)

arany_penz_gazdagsag.jpg 51 - 80 m2: 40000.-ft
81 -100 m2: 50000.-ft
101-150 m2: 60000.-ft
151-200 m2: 70000.-ft
201-250 m2: 80000.-ft


Előre egyeztetett időpontban történik a helyszínen, - lakásban, munkahelyen. Vagy skype-on webkamerával.

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

+ Kiszállási díj Szolnok város határán kívül 50 Ft/km.


Tipp: Lakásvásárlás, vagy házépítés előtt, még a telek kiválasztásához, - de legalább a tervezési szakaszban - érdemes feng shui tanácsadót hívni, hogy a "végzetes hibákat" elkerüljük.

Telek kiválasztása, ház, lakás értékelése vásárlás előtt: 15000.-ft/ingatlan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alaprajz kiértékelés : 10000.- ft / rajz feng_shui_orvoslo_szinek.jpg

Ez a kiértékelés az alábbiakat tartalmazza (ez a fentebb felsorolt teljeskörű feng shui tanácsadás szűkített változata, egyszeri alkalom):

 • Életterületek jelölése égtájak szerint,
 • chi (ki, életenergia) áramlásának vizsgálata, shá (rossz energia) orvoslása, egészségre káros hatásának kiküszöbölése,
 • "gyógyító" színek jelölése a rajzon,
 • kiegészítő Feng Shui eszközök használatára, elhelyezésére javaslattétel.

(személyesen a Fészekben, vagy emailban is elküldheted).

Mi kell hozzá?

 •  Méretarányos pontos alaprajz, az Északi irány pontos jelölésével.

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Tértisztítás

feng_shui_tertisztitas.jpg Lomtalanítás és nagytakarítás után, de a feng shui orvoslások megtétele, szimbólumok kihelyezése előtt érdemes elvégezni a tér energetikai megtisztítását is.

Tértisztítás ára: 4.500 Ft/óra + Kiszállási díj Szolnok város határán kívül 50 Ft/km.

AJÁNDÉK: a tértisztításhoz tartozó eszközöket: gyertya, füstölő, virág
ingyen megkapod!

Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

lakberendezes.jpg Milyen más esetekben ajánlott tértisztítást végezni?

 • új lakásba költözéskor,
 • nagyobb veszekedés után,
 • egy kapcsolat befejezésekor,
 • betegségből való felgyógyuláskor,
 • ha úgy érezzük, "nem vagyunk egyedül" a lakásban.

Kínai asztrológia - Négyoszlopos sorselemzés kinai_asztrologia_1.jpg

chinese-zodiac.jpg Segítséget nyújt a visszatérő problémák felismeréséhez, elfogadásához, felvállalásához, megoldásához.

A lehetőségek feltérképezésére szolgáló ÖNISMERETI módszer.

A világon minden energiából áll, és állandó mozgásban van. Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni. Nem létezik 2 egyforma ember, egyforma élet, nincs 2 egyforma napunk. Minden és mindenki folyamatosan változik. Van; amikor jól alkalmazkodunk, könnyedén úszunk az árral, és van; mikor úgy érezzük, hogy elakadtunk az úton, nem haladunk sehová.

Személyiségünket, és sorsunkat meghatározzák a születésünk pillanatában jelenlévő, uralkodó energiák. A horoszkópból kiolvasható az Életfeladat, hogy a különböző életterületet hogyan éljük meg, hogyan viselkedünk bizonyos helyzetekben, emberekkel, hogyan lehetünk boldogok(kiegyensúlyozottak), sikeresek, és az is, hogy mire kell vigyázni, mi az ami kibillent az egyensúlyunkból, mi az a terület, ami problémát, nehézséget okoz. Összeolvasva az aktuális időszak energiáival; egyúttal az adott időszak feladataira deríthetünk fényt, megtudjuk, hogy mivel kell "dolgoznunk" magunkban és a külvilággal.

A 4 oszlopos személyiség és sorsmeghatározás segítséget ad - a kínai 5 őselem és a 12 zodiákus állat jin-jang minőségek viszonyai alapján, hogyan lehet újra pozitív irányba terelni, harmóniába hozni életünket.

Pontos születési dátum, óra perc,  (ezt izomteszteléssel meg tudom határozni) és helység megnevezése szükséges.

 • 1 horoszkóp elkészítése és elemzés (max. 2 óra)  10000.-Ft (minden további megkezdett óra +3000 ft)
 • 2 horoszkóp elkészítése és elemzés + párkapcsolati összehasonlítás (max 2,5 óra)  15000.-Ft
 • Időszakos feladatok vizsgálata és tanácsadás a megoldásukhoz (max.45 perc)  5000.-Ft (minden további megkezdett óra +3000 ft) Ez neked szól, ha már voltál nálam egyéni elemzésen. Szeretettel visszavárlak.

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL, vagy SKYPE-on LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870

Kínai horoszkóp kalkulátor:

Év: Külvilág, milyennek mások látnak. Nagyszülők-ősök. Távoli dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni.
: Szakma, (gyerekeknél pályaválasztás előtt érdemes megnézni) munka, szülők, főnök.
Nap: Ez vagy TE. A párkapcsolat, valamint a karma, életfeladat, és a tudatos én mutatója.
Óra-perc: Gyermek, saját gyerekkor, és a testvérek, valamint a tudatalattink mutatója. Itt láthatók még a család-barátok és az alkalmazottak is.

+ jang fa: Magabiztos, becsületes, kemény, makacs, rendszerező. Főnöknek született, de meg kell tanulnia kompromisszumokat kötni.

- jin fa: Önbizalomhiányos, türelmes, önérzetes, alkalmazkodó, empatikus. Szélsőséges hangulatra hajlamos. Szolgálatra született, másokért élni.

+ jang tűz: Magabiztos, optimista, melegszívű, temperamentumos, hiú. Agresszív, könnyen ítélkezik. Példamutatásra, motiválásra  született.

- jin tűz: Érzékeny, szenzitív, zárkózott, művészi hajlammal. Romantikus szerelmes tipus. Kitartó az élet minden területén, arra született, hogy ezt tanítsa másoknak is.

+ jang föld: Konzervatív, szolid, rugalmas, realista. Logikus gondokodás, praktikus cselekvés jellemzi. Kitartó, megbízható, hűséges. Erős az igazságérzete, bátor, merész. Arra született, hogy megtanítsa másoknak az igaz értékeket és a család fontosságát.

- jin föld: Tyúkanyó tipus. Kedves, türelmes, termékeny, gondoskodó. Kitartó és aprólékos. Nehez dönt egyedül, sokat mérlegel. Az otthon megteremtésére, gyereknevelésre született.

+ jang fém: Ambíciózus, eltökélt. Merev, hajlíthatatlan. Konzervatív, az elvek embere. Megbízható, etikus. Született főnök, vezető, irányító.

- jin fém: Életvidám, szertelen, szimpatikus csacsogó. Segítőkész és szórakoztató, kiváló társaság. Szélsőséges, nehezen megfejthető. Gyógyításra született, és arra, hogy inspiráljon, boldoggá tegyen másokat.

+ jang víz: Szép, és határozott. Parancsolgató, türelmetlen, kiszámíthatatlan. Okos, intelligens. Segítségnyújtásra született, energiáját oda kell adnia, ahol kérik.

- jin víz: Okos, intelligens, logikus gondolkodású. Megfontolt, kitartó, jól alkalmazkodik. Odaadó, érzékeny, könnyű megbántani. Tiszta lélek. Nagy dolgokra született: békét, szeretetet hozni a világra.


A hónap jellemzői:

Tigris: (2019. február 4-től március 6-ig)

Nagyon jelentős. Uralkodásra termett, tekintélyes, kiáll másokért is. Bátor, sőt vakmerő, merész. Meghűl a vér az ereinkben, olyan mutatványokat csinál. Szeleburdi, meggondolatlan. Élvezi a veszélyt, a kihívásokat, és szeret kockáztatni. Nem gyűjtöget, nem tervez. Meggondolatlan őrültségekre képes, de mázlista, így minden helyzetből jól tud kikerülni. Aki mer, az nyer. Rábízza magát a sorsra. Optimista, kitartó, és nagy az önbizalma. Öntörvényű. Nem tűri a korlátokat, és nem tud nyugton maradni.
Vezér, de nem főnök típus. Választják vezetőnek. Megnyerő és kedves. Jó a meggyőzőképessége. Hallgat rá a főnök is. Tudja, hogy mikor, hogy kell szólnia. Számít a véleménye. A függetlenséget többre tartja, mint az anyagiakat. Szigorú önmagával, és másokkal is. Maximalista, és ezt várja el másoktól is. Ha valami nem sikerül, szégyenli magát, megbántódik, de nem veszíti el az önbizalmát, hanem továbbáll. Nem lehet becsapni, mert csak azt hiszi el, amit a saját bőrén megtapasztalt.
A dicséretet sértésnek veszi, de azt szereti, ha ő büszke lehet a párjára. A talpraesett partnert szereti.
Nem barátkozó típus. Nem fecseg. Kevés, de mély barátságot tart, nem köt felszínes barátságokat. Szenvedélyes és hűséges. Nagyvonalú, nagylelkű barát, aki lehozza a csillagokat az égről, de ha nem kapja meg amit akar, akkor követelőző és csökönyös lesz.


Energetikai kezelés

meridianok_2.jpg Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és a későbbiekben tünetként testi/lelki betegségként, fizikai szinten fájdalomként jelennek meg.
A kineziológia a hagyományos kínai orvosláson alapuló holisztikus szemléletű tudomány, amely ötvözi a nyugati medicinát, a csontkovácsolást (kiropraktika), a táplálkozástudományt és az akupresszúrát, és pszichológiai elemeket tartalmaz.

Milyen esetekben tud segíteni a kineziológus?

 • Fizikai szinten megjelenő betegség, fájdalmak
 • Bizonytalanság, döntési nehézségek
 • Szorongás, félelmek, fóbiák, függőségek
 • Allergiák
 • Alvási problémák
 • Emésztési gondok, testsúly-kontroll
 • Párkapcsolati kérdések
 • Generációs problémák (ősök, és utódok)
 • Tanulási nehézségek
 • Fejlődni, változni, változtatni akarás

A Touch for Health kineziológia és Wellness Kineziológia/Stress Release/ 14 meridián energiaáramlásának kiegyensúlyozásával, blokkok feltárásával és oldásával tud segíteni az egészség helyreállításában, megőrzésében.

kineziologia_izomteszt.jpg A kineziológia az egyensúly helyreállítására korrekcióként (az izomtesztelés által meghatározott), a reflexpontok stimulálását, a megfelelő izmok erősítését, a meridiánok simítását használja, és különböző ismétlő mozgásokat végeztet. Eközben oldódnak a negatív érzelmek és gondolatok által létrejött, a fizikai testben manifesztálódott blokkok, fájdalmak, az energia áramlásának elakadásai.
A kineziológia, a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartásával a prevenció körébe is tartozik, és aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét.

A kineziológia módszere az izomtesztelés: =>

Az energetikai kezelésekhez nem kell levetkőznie. Kényelmes ruhát - nadrágot - javasolok viseletként.

 • Energetikai kezelés (felnőtteknek) (kb.1,5 óra): 8.000.-Ft
 • Energetikai kezelés (gyerekeknek) (kb.40-50 perc): 4.000.-Ft

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Ji King, a Változások Könyve jóslás kínai érmékkel

i_ching_letra.jpg i-ching-64-hexagrams.jpg

Életünket döntések milliói alakítják. Minden nap válaszutak tucatjával találkozunk, melyek befolyásolják a saját utunk, és környezetünk alakulását.

A "mi lett volna, ha..." kérdés helyett; a Ji KING segítségével betekintést nyerünk egy "lehetséges jövőbe".

Az alábbi mondatokra kapott - trigram és hexagram - jelekkel, Az öt őselem és a 12 zodiákus egymásra hatása alapján feltérképezzük a rendelkezésre álló segítő és gátló energiákat.

"Jelen állás szerint hogyan alakul a ..... ?" vagy "Mit kell tennem, hogy .....? "

1 kérdés-1 válasz ára: 2500 Ft (kb: 30 perc)

A LÉLEK-FÉSZEKBEN, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, CSAK SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL LEHETSÉGES.
Időpont-egyeztetés: GULYÁS GABRIELLA tel: +36-20/383-6870


Számmisztikai elemzés

szammisztika.jpg

tarot_a_magus.jpg A karma (feladat) és a hozzá vezető út meghatározása születési dátum (év, hó, nap) alapján, a TAROT kártya 22 nagyarkánumán keresztül értelmezve.

Hogyan találsz rá az UTADRA?

Döntések sorozatán keresztül.
Itt egy lehetőség; hallgass a szívedre!

Számmisztikai elemzés Számmisztikai elemzés + EXTRÁK

A karma (feladat)
és a hozzá vezető út megvilágítása

Tanulási feladatok és
támogató energiák feltárása.

A karma (feladat)
és a hozzá vezető út megvilágítása

Tanulási feladatok és
támogató energiák feltárása.

 

+ Aktuális időszak nyújtotta lehetőségek megismerése.
Éves és havi-bontású előrejelzés

+ Lélek-út-szakaszok és időszakos feladatok meghatározása

+ 12 fontos életterületed jellemzése

2000 Ft 3500 Ft

Kérd az általad választott elemzést.
Küldd el az adataidat a: gabriella@fengshuiszolnok.hu címre.

Az elemzést írásban - elektronikus formában - előfizetés után küldöm a megadott emailcímre. A személyes találkozás nem feltétel, tehát meglepetés-ajándék lehet szeretteidnek.


Mit jelent a holisztikus szemlélet? csakrak_1.jpg
A fizikai, az érzelmi és a szellemi síkok dinamikusan változó egyensúlya adja meg az ember harmonikus létét. Egészségesek vagyunk, ha egyenlő oldalú háromszöget alkotnak.
A világ mindig az egyensúlyra törekszik. Betegség akkor lép fel, ha valamely síkon többlet keletkezik, ezzel felborul a harmónia.

Az ősi gyógymódok, egészségmegőrző módszerek már évezredek óta alkalmazzák a természet kínálta lehetőségeket. A tudomány fejlődése révén uralkodóvá váltak a gépek. Hosszú ideig csak a műszeres vizsgálatok eredeményei voltak "hitelesek". Ma már széles körben elfogadottá vált, hogy léteznek az Univerzumban; "megfoghatatlan" dolgok.

Minden energiából áll. A levegő, amit belélegzünk, a testünk, amit lelkünk ruhájaként viselünk, vagy a szék, amin ülünk, és a pénz is, amit csereeszközként használunk. Mind mind energia, csak más a rezgésszámuk. Ennek, a világmindenséget alkotó energiának az áramoltatása fontos feladatunk, mert ez befolyásolja életminőségünket.

A lélek sérülését a test jelzi. A gyógyuláshoz a kiváltó ok felkutatása, és orvoslása szükséges. Erről részletesen tájékozódhatsz a témáról szóló könyvből, a "Lelki eredetű betegségek lexikoná"-ból. Olvasd el itt.

Itt a Lélek-Fészek kínálta lehetőségek közül választhatod a Neked legjobban tetsző módszert, mely problémáid megoldásában segítségedre lesz. Mi "csak" támogatni tudunk, a feladatodat Neked kell végrehajtanod, senki nem csinálja meg helyetted.

Ez a Te életed! Vedd a kezedbe az irányítást! Itt és Most.

Első lépésként mond ki hangosan a " varázs mondatot " :

"A mai nappal azt a döntést hozom, hogy ettől a pillanattól fogva

 • elfogadom magam (testem, lelkem, szellemem) olyannak, amilyen vagyok - vagyok, aki vagyok"
 • az életemet kiegyensúlyozottan, feszültségmentesen élem"
 • minimálisra csökkentem az aggódást, idegeskedést" (stresszoldás)
 • nyugodtan alszom, mindig kipihenten ébredek"
 • bátran hozok döntéseket az életem bármely területén"
 • szembenézek félelmeimmel, fóbiáimmal és győzedelmeskedek függőségeimen is"
 • boldog párkapcsolatban/családban élek"
 • kapcsolatom a gyermekemmel/szülőmmel/munkatársaimmal/főnökömmel/idegen emberekkel ideális"
 • minden helyzetben megtalálom a megfelelő megoldást a feladatra" (problémamentesítés)
 • képes vagyok bármit megtanulni"
 • a testem egészséges, jól működik" (fájdalommentesítés)

A felsorolás végtelen. Mondd el mi a TE mondatod, és a megvalósításhoz kérhetsz segítséget. Írj, vagy hívj fel;

+36-20/383-6870, gabriella@fengshuiszolnok.hu és segítek kiválasztani a megfelelő megoldást a problémádra, hogy helyreálljon az energiaáramlás, és megkönnyebbülten fellélegezhess.


GULYÁS GABRIELLA - OKLEVELES FENG SHUI TANÁCSADÓ - +36-20/383-6870

A tanácsadás során ajánlott eszközöket, szimbólumokat a web-áruházunkban megrendelheted.

Az oldalon feltüntetett árak bruttó, Magyar forintban értendők!

Cégünk alanyi áfamentes, így árainkat nem terheli a 27%-os Áfa